8 d’abr. 2012

Un canvi de look per Enfocant

Enfocant lluïa així de fosc en la seva anterior etapa.

Li feia falta. Fa quatre anys que Enfocant existeix i ja li tocava un nou pentinat, així que he passat per la perruqueria Blogger in Draft (literalment Blogger en esborrany), i li he fet un canvi de look més modern i lluminós.

Pels que no el conegueu, Blogger in Draft és una versió de Blogger que permet provar noves funcions i eines al nostre bloc i, abans d'aplicar-les, veure si hi funcionen i com quedarien. A Blogger in Draft trobem des de dissenys dinàmics a plantilles estàtiques que poden tenir dues i tres columnes (segons ens convingui) i imatges de fons classificades per temes (natura, textures, art, hobbies, negocis...), etc. El sistema permet modificar i previsualitzar l'amplada de les columnes, els colors i mides de les fonts tipogràfiques, el color del marc de les fotos... I moltes funcions més que permeten tunejar el nostre bloc i donar-li una aparença més personal o professional en molt poc temps.

Blogger in Draft permet triar un fons temàtic pel nostre bloc.

Per provar Blogger in Draft només cal anar a http://draft.blogger.com/ i entrar al sistema. Un cop decidits i aplicats els canvis en el disseny, aquests no afecten els articles, comentaris i continguts del bloc (excepte en el cas de les plantilles dinàmiques, que encara estan en procés de desenvolupament). Només hi canvia l'aparença. Per veure tot el que està actualment disponible a Blogger in Draft, podeu visitar el bloc http://bloggerindraft.blogspot.com/

No sé què en pensareu, però jo estic la mar de contenta. Crec que el bloc ha quedat més net i llegible, més guapo. O no?

9 comentaris:

 1. Tan radiante como la dueña después de Fotonature

  ResponElimina
 2. Molt bona feina. Tot i que, personalment no coneixia l'eina. Ara quedarà més que apuntada... Una abraçada

  ResponElimina
 3. Evidentment queda mes llegible i mes actual. Vaig fer servir aquesta plantilla "modificada" però he deixat d'utilitzar-la per la dificultat de "quadrar" el menú de pàgines al la foto de capçalera.
  Enhorabona, un canvi sempre es positiu i aquest ho és.
  Salut!

  ResponElimina
 4. Molt Net!! ; ) Molaaaa

  ResponElimina
 5. Oh! M'agrada el canvi! més fàcil de llegir ;)

  ResponElimina
 6. Gràcies, celebro que us agradi :)

  ResponElimina

Moltes gràcies pel teu comentari!