6 de juny 2011

'Descobrir Catalunya' i GrisArt organitzen el primer Curs de Fotografia de Fauna

Crec que no exagero gaire si dic que el Descobrir és ara mateix un referent fotogràfic al nostre país, apreciat com un exemple de professionalitat, sensibilitat i estima cap a la fotografia, en el qual hi col·laboren alguns dels fotògrafs més reconeguts.

És per això que la nostra passió per la bona fotografia ens porta a organitzar el Primer Curs de Fotografia de Fauna, juntament amb l’escola GrisArt de Barcelona i un dels nostres millors fotògrafs i col·laborador habitual de la revista, el Jordi Bas.

El curs està dividit en tres sessions (dotze hores, en total) i està previst que comenci la primera setmana de juliol. Les classes estan dedicades a la fotografia de fauna, una de les especialitats del Jordi Bas. Els alumnes tindran l’oportunitat d’adquirir-ne els principals coneixements, a més de repassar aspectes de la legislació i el codi ètic de la fotografia de natura, i l’edició amb Photoshop, sempre amb casos pràctics. El programa inclou una sortida naturalística amb el fotògraf.

Estic convençuda que el Jordi Bas, amb una trajectòria professional i docent avalada per nombrosos premis (com el Foto Nikon 2009 o el Pica d’Estats pel mític reportatge sobre la brama del cérvol publicat al Descobrir), convertirà el curs en tota una experiència, posant a l'abast dels assistents els seus amplis coneixements, la tècnica i les seves innombrables vivències.

La inscripció és oberta i les places, limitades a quinze persones. El curs s’impartirà a l’escola GrisArt de Barcelona el divendres 1 de juliol, de 17.15 a 20.45 h; dissabte, 2 de juliol, de 9 a 14 h i el divendres 8 de juliol, de 17.15 a 20.45 h. El preu és de 190 euros.

Qui sap si després del curs vosaltres també us podreu convertir en uns fotògrafs Descobrir!

5 comentaris:

 1. Enhorabona per la iniciativa, Maria Rosa.
  Exit garantit!!!

  ResponElimina
 2. Té molt bona pinta i espero que sigui l'inici de moltes edicions! Ja tinc enparaulat un altre curs sino m'hi apuntava ;)

  ResponElimina
 3. Jo ja m'hi he apuntat !!!

  ResponElimina
 4. Ets una professional amb un "savoir faire" y una estima pel "fair play" molt d'admirar.

  Si algun dia creus interessant fer un curs teòrico-pràctic amb sortida incorporada de fotografía rural, compta amb mi com a porfe.

  Pots veure de quin tipus de fotografia parlem aquí:

  http://www.flickr.com/photos/88411825@N00/sets/72157626275065585/

  ResponElimina

Moltes gràcies pel teu comentari!