30 d’ag. 2009

Una bona manera de reincorporar-nos

Després de la desconnexió de les vacances, els amants de la fotografia tenim l'oportunitat de reintegrar-nos a la societat assistint al més important festival internacional de fotoperiodisme, el Visa pour l'Image, que s'acaba d'estrenar aquest cap de setmana a Perpinyà.

Fins el 13 de setembre, i a només dues hores per carretera des de Barcelona, podreu passejar pels edificis més emblemàtics i històrics de la ciutat i gaudir d'una trentena d'exposicions de fotografia que mostren reportatges realitzats per fotoperiodistes d’arreu del món sobre les guerres a l'Iraq, Afganistan, Gaza o Kivu Nord (República Democràtica del Congo) i les seves tràgiques conseqüències; el canvi presidencial als EUA, de George Bush a Barack Obama; la violència viscuda a Madagascar, les bandes juvenils de Guatemala i el caos mexicà de la droga, entre d'altres.

D'aquesta manera, Perpinyà torna a convertir-se en testimoni de tot allò que ara és tan difícil de veure publicat als diaris i en cita ineludible per aquells que practiquen i segueixen de prop el fotoperiodisme.

Si hi aneu el proper cap de setmana, allí m'hi trobareu.

4 comentaris:

 1. Gràcies Adrià! Benvingut tu també.

  ResponElimina
 2. Una trentena d'exposicions i veig que es podrà visitar world press photo de franc, aquest any s'haurà de pagara a Barcelona! Jo aniré uns dies perque hi molt per a veure.

  ResponElimina
 3. Jo aniré cap al final, que és quan em puc escapar. Val la pena, tot i que he notat una baixada de qualitat en les darreres edicions. A veure què em sembla aquesta.

  Ben tornada. Ànims!

  ResponElimina

Moltes gràcies pel teu comentari!