12 de jul. 2009

Qui s'amaga darrera d'un anunci de contactes?"Young bi couple searching for the same. We are are young good-looking outgoing couple. Both of us are down for pretty much anything. We are looking for single bisexual guys or girls or bisexual couples who are good-looking, in shape, under the age of 30, and clean".

Alguna vegada us ha picat la curiositat de saber qui s'amaga darrera d'un anunci de classificats? Al fotògraf Mark Andrew, si. Després de seguir durant un temps la Craigslist, una popular pàgina de contactes americana, el gener de 2009 Andrew va tenir la idea de contestar alguns anuncis i demanar a les persones que els havien posat si podia fotografiar-les. Sorprenentment, moltes van acceptar-hi. Tant és així, que ja en porta fotografiades unes 50, i el projecte no para de créixer.

Així va néixer De-classified, una sèrie de retrats de persones anònimes que tenen en comú haver escrit un anunci de contactes. Aquí hi trobarem sobretot gent a la recerca de sexe, però també persones que volen conèixer un amic o l'amor de la seva vida, cadascuna fotografiada en el seu entorn més familiar. El resultat és un treball molt explícit, on cada retrat va acompanyat del text de l'anunci i dels comentaris que els internautes poden deixar-hi. Una mostra de la increïble varietat d'emocions, necessitats i carències que pateix l'ésser humà.

3 comentaris:

 1. Súper interessant!!!

  ResponElimina
 2. He passat una estona remenant pel de-classified i m'ha encantat!

  Merci!

  ResponElimina
 3. Hola Maria Rosa! has vist que surts a Vilaweb? Que vagi bé! Oriol

  Els rostres darrere dels anuncis classificats

  De-classified, un projecte fotogràfic que posa cara als anuncis de contactes


  De-classified és una web que tracta de retratar la condició humana. El fotògraf Mark Andrew, el gener del 2009, va tenir la idea de retratar els autors d'una de les webs d'anuncis classificats més conegudes de la xarxa: Craigslist. Va començar a llegir anuncis i a contactar per correu o per telèfon amb els que més li cridaven l'atenció. A la web trobareu les fotografies dels qui van decidir deixar-se retratar, al costat de l'anunci que havien publicat.

  Enllaç notícia sencera: http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=3619226

  ResponElimina

Moltes gràcies pel teu comentari!