19 de juny 2009

Tallers per conèixer els millors fotògrafs


Del 16 al 19 de juliol pròxims, qui vulgui conèixer de prop l’obra d’alguns dels millors fotògrafs espanyols de referència, podrà fer-ho a les III Jornades de Fotografia Documental de la Garriga.
Tino Soriano, fotògraf de National Geographic guardonat amb un primer premi World Press Photo; José Manuel Navia, autor de nombrosos llibres i exposicions fotogràfiques, i l’editor gràfic de La Vanguardia, Pepe Baeza, aproparan el treball dels grans fotògrafs a tots els assistents, en un ambient distès i proper. El conductor de les jornades serà el Carlos Pérez de Rozas, que fou director d’art de La Vanguàrdia durant vint anys.

Des de 2007, la Fundació Universitària Martí l’Humà organitza aquestes jornades de caire intel·lectual dirigides a fotògrafs professionals o aficionats a la fotografia que desitgin aprofundir en la seva formació i ampliar la seva cultura visual. Enguany es celebraran del 16 al 19 de juliol al Centre Pilot de Suport a la Innovació Can Ramos, c/ Figueral 59, 08530 La Garriga (Barcelona). El preu dels tallers és de 200€. Més informació a www.fumh.cat/foto2009/indexc.html o al telèfon 938 605 060.

2 comentaris:

 1. Gràcies Ma. Rosa. Seran sense dubte unes jornades molt interessants.

  ResponElimina
 2. Hola.
  He descobert aquet bloc i el trobo força interessant.
  La edició fotogràfica i la fotografía, sobre tot de paisatge es una de les meves aficions.
  Seguiré aquet bloc per estar una mica al dia sobre el món de la fotografia.
  Gràcies per aquet bloc.

  Salutacions

  Jordi Pi.

  ResponElimina

Moltes gràcies pel teu comentari!