19 de febr. 2009

Un safari fotogràfic de somni de la ma d'Iñaki Relanzon

Qui no ha somiat alguna vegada en fer un safari fotogràfic pel continent africà? Doncs bé, l'agència de viatges Taranna n'organitza un per Kenya molt especial, ja que el guia que s'encarregarà d'acompanyar els viatgers pels parcs nacionals més mítics d'Àfrica és ni més ni menys que el fotògraf Iñaki Relanzon, un dels més importants i reconeguts especialistes de fotografia de fauna i natura. Com recordareu, l'Iñaki és des de 2008 un dels fotògrafs que participa en la iniciativa Wild Wonders of Europe, el projecte fotogràfic de natura més gran mai realitzat, del qual vaig parlar en un anterior article.

El safari de Relanzon està plantejat com un taller fotogràfic adreçat tant a gent amb coneixements bàsics de fotografia com amb un nivell més avançat, i en el qual s'alternaran les explicacions tècniques amb la pràctica fotogràfica sobre el terreny. L'objectiu del viatge és fotografiar els grans animals del continent africà (lleons, búfals, rinoceronts, elefants, lleopards, nyuns, marabús, cocodrils...) utilitzant la metodologia d'un fotògraf professional. Les fotos es realitzaran en funció de la llum i dels horaris dels animals, a l'alba i el capvespre. Fins i tot alguna nit, l'Iñaki prepararà alguna trampa fotogràfica d'alta tecnologia per a animals nocturns i explicarà tot el procés. També es faran projeccions audiovisuals d'altres reportatges fotogràfics i es visionaran les imatges preses pels participants per tal d'analitzar-les constructivament. El viatge està previst que es faci del 25 de juliol al 8 d'agost de 2009, i es visitaran els parcs nacionals d'Amboseli, Masai Mara i Nakuru, entre d'altres.

Per fer tot això i més, només hi ha una única condició: gratar-se la butxaca i abonar els 4.575€ que costa el safari, inclosos el viatge en avió, els trasllats, l'allotjament en els típics lodges africans a pensió complerta i l'ús de vehicles tot terreny. Un luxe a l'abast d'uns pocs que tindran una oportunitat única de veure com treballa de prop un dels cracs de la fotografia en un paisatge de somni.
Més informació a les webs de Tarannà i Iñaki Relanzon.

1 comentari:

  1. Qui tingues prou diners per anar a fer aquest safari fotogràfic....., doncs hem estat fem un taller fotogràfic amb l'Iñaki Relanzón aquest hivern a Ordesa i ha estat una experiència inolvidable. O sigui que anar amb ell a Kènia seria un somni.... Ara mateix vaig a jugar a totes les loteries possibles....
    Si podeu econòmicament aprofiteu!!!!

    ResponElimina

Moltes gràcies pel teu comentari!